Výkup aut za hotové vám zajistí peníze rychle na ruku

Share

Koupě auta je vždycky stresující a prodej taktéž. Chcete prodat za co nejvyšší částku, zároveň nesmíte přestřelit. Pak musíte komunikovat se všemi zájemci a domlouvat si prohlídky. Také je třeba odolávat jejich žádostem o slevu. Všechno tohle stojí spoustu času a nervů. Nešlo by to i lépe?

Samozřejmě šlo a spousta lidí už to lépe dělá. Místo tohoto složitého zařizování se prostě obrátí na odborníky, kteří nabízí výkup aut za hotové. Nejdřív na dálku poptají, kolik by asi za svůj vůz dostali, a pak si domluví schůzku na určitý termín. Na místě vše vyřeší, podepíšou smlouvu, dostanou finance v hotovosti a je hotovo.

Kdo může prodat vůz takhle snadno?

I vy! Prakticky kdokoliv. Společnost zahotove.cz působí po celé České republice. Vůbec tedy nezáleží na tom, odkud jste, pro vůz si dojedou klidně i do té nejmenší vesničky. A stihnou to třeba už v následující pracovní den.

Firma zároveň vykupuje prakticky veškeré vozy. Je jedno, jestli jde o vůz firemní, nebo soukromý, pickup nebo malý hatchback. Vykupují všechny osobní automobily, také automobily užitkové, a dokonce třeba i stavební stroje. Špatný stav vozidla také není na škodu. Vykupují auta v jakémkoliv stavu, jedinou podmínkou je, aby měl vůz všechna čtyři kola. Není třeba, aby byl pojízdný, ale přece jen je nějak nutné ho naložit a odtáhnout.

Kolik peněz za své auto dostanete?

To se dá těžko říct. Záleží, v jakém je stavu, respektive jaká je poptávka po náhradních dílech z daného automobilu. Kolik obdržíte, však zjistíte předem. Při zadání poptávky co nejvíce popište své auto, přidejte fotografie. Zástupci firmy vám ho nacení a vy se rozhodnete, jestli ho chcete za takovou částku prodat. Při samotném prodeji se provádí technická prohlídka vozu, takže si určitě nevymýšlejte, přišlo by se na to. Naopak, čím lépe auto popíšete, tím lépe se podaří stanovit cenu a pak opravdu dostanete tolik, kolik vám technik předpověděl při úvodní poptávce.

Read more

Local News