Samonosné posuvné brány jsou top řešením pro moderní vjezdy

Share

Určitě se vám už někdy stalo, že jste v zimě nemohli otevřít vjezdovou bránu kvůli závěji sněhu, který napadal přes noc. Stejný problém bývá na podzim se suchým listím. S naším tipem se vám nic podobného už nestane! Samonosné posuvné brány se totiž pohybují nad zemí bez nutnosti kolejnic.

Výhody, které vás přesvědčí

Spolehlivost, prostorová úspora a estetičnost – to vše slibují samonosné posuvné brány s nerezovými komponenty. Právě rez vám nejspíš působila obtíže se zasekáváním a vrzáním bran, ale i ty už patří minulosti. Tyto brány nebudete muset složitě čistit a jejich montáž je rychlá a jednoduchá. Pokud vás přesto nezaujmou, nevadí, ani s klasickým typem vrat neprohloupíte, vsadíte-li na moderní variantu s pohonem. Pohon dvoukřídlé brány, který vám usnadní otevírání, by měl být v dnešní době samozřejmostí.

A co třeba nerezové zábradlí?

A když už se chystáte zkvalitnit a vylepšit exteriérové prvky vašeho bydliště, co třeba kvalitní nerezové zábradlí? Výtečně ho doplní na dotek příjemná dřevěná madla. S komponenty od společnosti Kovoinox.cz jejich kompletaci a montáž zvládnete klidně i sami, stačí jen troška šikovnosti. Potřebovat k tomu budete pouze základní vybavení, který má každý správný český kutil ve své dílně. Kotvící prvky vám pak dodá sama firma a radou přispěje zkušený, vyškolený personál.

Nerezové komponenty do zahrady i do průmyslových prostorů

Společnost Kovoinox se pyšní širokou nabídkou značkových komponentů od renomovaných výrobců jako Nice a Key, které jsou zárukou dlouhé životnosti a výkonu. Příslušenství pro křídlové brány a vrata, samonosné posuvné brány, komponenty pro nerezové systémy s lankovou, prutovou či skleněnou výplní a pohony vrat pro domácnosti i průmysl, to vše najdete v jejich portfoliu. O tom, že se jedná o renomovanou firmu s dlouhou tradicí, vás přesvědčí webové stránky Kovoinox.cz, kde vám určitě neuniknou vynikající klientské recenze. 95 % sortimentu je neustále na skladě!

Read more

Local News