Dárek pro kafaře? Co asi? No přeci káva!

Share

Parfém, šperk, láhev vína, nebo opravdu kvalitní káva. To jsou asi nejuniverzálnější dárky, kterými nemůžete sáhnout vedle. Pokud tedy obdarovaný kávu pije. A kde seženete dárkovou kávu, se kterou přímo zazáříte?

Káva je snad nejvíce společenský nápoj na světě. No schválně, na co zvete kamarádku nebo známého, se kterým jste se nějaký ten rok neviděli? Na kávu. Nad čím se probírají důležitá témata a uzavírají smlouvy? Opět nad šálkem kávy. K tomu káva zbavuje únavy, zlepšuje náladu, a pokud si nedáváte více než 4 šálky denně, tak je i prevencí proti kardiovaskulárním chorobám. A k tomu káva i skvěle chutná. Takže volba je jasná, ne?

Jakou kávu darovat?

Ta ze supermarketu to není. Ona je totiž káva a káva. Co se odrůdy týče, nabízí se Arabika a Robusta. Kvalitnější je Arabika, a to přesto, že je, co se obsahu kofeinu týče, slabší. Dále není vhodné darovat mletou kávu, v tomto ohledu by v hledáčku vašeho zájmu měla být kvalitní zrnková káva.

Dárková káva

Spolu s kvalitou samotných zrn, jejich mletí a pražení, ale také jde o formu dárkové kávy. Obyčejný sáček v tomto případě nestačí. Dárek musí zaujmout na první pohled a dárková káva v tomto ohledu není výjimkou.

Káva Fofr kafe

Dárková káva s Reishi zkrátka není jen obsah, ale také její obal. Na první pohled zaujme například edice kávy Fofr kafe. Pod ní je podepsaná táborská pražírna kávy Coffee garage specializující se na pražení výběrové kávy těch nejvyšších kvalit. V nabídce je stoprocentní Arabika, směsi s Robustou a originální dárkové sety.

Káva pro motorkáře, sportovce i řemeslníky

Fofr kafe jako promyšlený dárek? Proč ne? V nabídce je káva pro motorkáře, zamilované, řemeslníky, sportovce, ženy, muže, zkrátka pro všechny, kteří umějí vzít za práci, jak se dočtete na stránkách e-shopu coffegarage.cz. A pro všechny, co mají rádi dobrou kávu.

Read more

Local News