Masturbací ku zdraví

Share

Nemáte nikdy dost, milí pánové? Pořiďte si masturbátor, a nebudete muset čekat, zdali partnerka vašim milostným návrhům vyhoví či nikoliv. A nemalou měrou posílíte své zdraví!

Pravidelný sex je zdravý, shodují se lékaři. A nemají na mysli jen styk s živou osobou, ať již stejného, či opačného pohlaví. Zdraví prospívá i klasická neošizená masturbace. Manuální i „přístrojová“.

Pravidelná ejakulace, to je to, oč tu běží!

Pravidelná ejakulace, a je jedno, jakým způsobem je docílena, je například považována za ideální formu prevence řady prostatických onemocnění včetně rakoviny. Výzkumy ovšem poukazují i na spojitost mezi masturbací a plodností. K tomu zlepšuje náladu, a dokonce může být prospěšná při eretivní disfunkci a předčasné ejakulaci.

Jak správně masturbovat?

Buď klasicky ručně (lékaři doporučují ve stoje), a nebo si na pomoc vzít různé erotické vychytávky. Současný trh s erotickým zbožím jich je plný. Skvělou pomůckou je například masturbátor. Ten totiž veškerou práci odvede za vás! A ušetří vás nemilých bolestí ruky, jež autoerotiku mnoha pánům znepříjemňují.

Masturbátor nahradí anální i vaginální sex

Masturbátor neboli honítko je diskrétní erotická hračka, která vůbec nevypadá na to, k čemu slouží. Na první pohled připomíná deodorant či jakýkoliv kosmetický přípravek, který můžete bez obav a studu postavit na svůj noční stolek. Dokáže však hotové divy. Velmi věrohodně napodobí kouření, vaginální i anální sex. A nikdy vás neodmítne. S masturbátory vám zkrátka bude po všech stránkách dobře, milí pánové.

I dámy by si měly dělat dobře

Své benefity samozřejmě má i masturbace ženská, která obecně přispívá k dobré psychické pohodě, posilování kardiovaskulárního systému a prokrvení pleti. Zaměstnat při ní můžete vibrátory, dilda, masturbační vajíčka i kuličky. Ty se dokonce doporučují dámám, jež se potýkají s nechtěným únikem moči. Kvalitní erotické hračky, jež doporučujeme nakupovat na renomovaných e-shopech (například sexio.cz), jsou bezpečné, snadno se ovládají a při dodržování vysoké úrovně hygieny je samozřejmě můžete používat opakovaně.Tak neváhejte! Zdravých, a k tomu příjemných aktivit zas tolik není, a hrátky erotické naštěstí příjemnými jsou! Více na sexio.cz.

Read more

Local News